Zpět

MimiConcept: S láskou testováno na vlastních dětech

Něžná textace webových stránek české značky produktů pro miminka. MimiConcept je copyláska a taky důkaz, že mámy dokážou všechno.

Ve spolupráci s Lenkou Tyrpeklovou z she&co jsme připravily novou podobu webu MimiConcept.cz – absolutního lovebrandu mezi nastávajícími a novopečenými maminkami.

Byla jsem nadšená a ještě pořád jsem, že jsem dostala šanci pracovat se ženami, jako jsou Silvia Skala a Kristýna Tumpachová, které tuhle značku vybudovaly během péče o úplně maličké děti.

V momentě, kdy jsem se do psaní pustila, byl mojí Lauře rok a půl, takže jsem za sebou velmi čerstvě měla to nejbláznivější, nejsilnější a zároveň nejnáročnější období. Období několikahodinových pláčů, období, kdy sebou kojenec neustále šije, a období mé vlastní nepřetržité schvácenosti. Bylo to ale i období poznávání spontánních projevů malého dítěte i období objevování hranic lásky, které…

… nejsou.

Věřím, že i úplně prachobyčejný popisek produktu může být osobní a vřelý, proto jsem se snažila svoje zážitky a zkušenosti do textů citlivě dostat.

 

  • Pro web MimiConcept.cz jsem s podklady od Silvi a Kristýny připravila sekci O nás, Pomáháme, Proč MIMI, kategorie produktů a detaily produktů.
  • Při tvorbě popisků kategorií a meta tagů jsem měla k ruce analýzu klíčových slov.

 

Web před redesignem

 

 

Web s designem od she&co a s mými texty

O nás

 

Pomáháme

Proč MimiConcept®

Ukázky popisků kategorií produktů

 

Psaní, do kterého jsem dala kus srdce. ❤️
MimiConcept je copyláska a taky důkaz, že mámy dokážou všechno.

web: MimiConcept.cz
design: sheco.cz
copy: lucieperlikova.cz